ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисник забрав у працівників банку 400 тисяч гривень

|

400 тисяч гривень забрав невідомий грабіжник з автомобіля, що належить одному з банків Львова, учора під вечір, повідомив сьогодні журналістам начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов.

За його словами, учора, близько пів на шосту, в центрі Львова їхав звичайний автомобіль з грішми, що належить одному з банків. В авті було три особи – водій, бухгалтер та охоронець, і ніхто з них не мав зброї. На світлофорі до них у машину підсів незнайомий і, приставивши бухгалтеру в бік предмет, що нагадує пістолет, спитав, де гроші. Як виявилося, гроші були поруч – у двох сумках – 400 та 250 тисяч гривень. Зловмисник забрав сумку, де було більше грошей, і спокійно вийшов з автомобіля, пригрозивши працівникам банку сидіти тихенько і нікому ні про що не говорити. Відтак вони ще з годину покружляли центром, а вже тоді повідомили про інцидент.

«Отака фабула для мене смішна, бо такого випадку я ще не пам’ятаю», – підкреслив В.Максимов. Утім відкинув припущення журналістів, що це могла бути інсценізація. Я просто розказав вам фабулу, ми усе перевіряємо»,– наголосив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *