ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради влаштували собі прийом у начальника міліції

|

Депутати Львівської обласної ради під час звіту начальника управління та УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова замість загальних запитань щодо криміногенної ситуації на Львівщині, цікавилися перебігом справ викрадених автомобілів своїх родичів та знайомих.

Так, наприклад, депутатка від УНП Лариса Федорів поцікавилася, чи знайшли машину її свекра. Депутат від БЮТ Михайло Барбара запитав, чи знайшли машину екс-депутата обласної ради Канівця.

Однак усіх перевершив голова облради Мирослав Сеник, який вирішив запитати, чи не є випадковістю те, що сьогодні після початку сесії міліція почала перевірку підприємства «КомЕко», яке колись створив сам Сеник і засновником якого є його дружина.

Крім того, депутати активно цікавилися тим, чому міліціонери не носять форми, яка зарплата лейтенантів, чи є співпраця із судами і прокуратурою та чому міліція не може попереджувати замовні вбивства або ж ставлення головного міліціонера області до ідеї створення Національного бюро розслідувань.

Зі свого боку, пан Максимов дав розлогі, хоча часами й загальні відповіді на депутатські запитання. Зокрема, він запевнив депутатів, що «ніякого загострення криміногенної ситуації в області немає». «Зараз відбувається диверсія проти Львівської області. Низка резонансних вбивств – інформаційне кілерство нашого регіону, – сказав Максимов. Він також запевнив, що жодних політичних мотивів під замовними вбивствами немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *