ОСТАННІ НОВИНИ

Від початку року податківці Львівщини викрили 305 злочинів у сфері оподаткування

|

Від початку року за сприянням працівників податкової міліції ДПА у Львівській області до бюджету донараховано 26 мільйонів 700 тисяч гривень. Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області, за десять місяців роботи у області викрито 305 злочинів у сфері оподаткування, з них – 168 особливо тяжких.

Також, від початку року виявлено п’ять випадків ухилень від сплати податків на суму понад мільйон гривень. Відтак, до суду скеровано 135 кримінальних справ.

Окрім того, за цей рік викрито незаконну діяльність 99 фіктивних структур.

Припинено незаконну діяльність десяти “конвертаційних” центрів, на рахунках яких заблоковано 725 тисяч гривень. Звідти вилучили близько півмільйона гривень готівкою.

За цей рік, за матеріалами підрозділів податкової міліції, подано 97 позовів про скасування державної реєстрації фіктивних суб’єктів підприємницької діяльності. Окрім того, встановлено 26 осіб, які створювали фіктивні суб’єкти підприємницької діяльності та “конвертаційні” центри.

За десять місяців 2006 року працівники податкової міліції ДПА у Львівській області в рамках проведених операцій “Контрабанді – стоп”, “Акциз”, “Спирт” та “Акцизна марка” виявили 119 порушень чинного законодавства, вилучили товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 10 мільйонів гривень, серед них незаконно ввезених на територію України на загальну суму 4 мільйони 600 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *