ОСТАННІ НОВИНИ

«Опора» пікетуватиме міську раду через тарифи

|

Львівський осередок ГМ «Опора» закликає львів’ян прийти 30 листопада зранку під стіни міської ради, щоби висловити свій протест проти нових тарифів на теплопостачання та гарячу воду. Про це йдеться в зверненні, надісланому на адресу редакції.

«На наше переконання, права споживачів комунальних послуг були порушені виконавчим комітетом Львівської міської ради, який вирішив покласти весь тягар підняття тарифів на теплопостачання безпосередньо на нас із Вами: споживачів. Своїм рішенням «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води, послуги з централізованого опалення та підігріву води» міська влада встановила ціни на теплопостачання у розмірі 182,7 грн. за 1 гігакалорію (величина, в якій вимірюється споживання тепла), досі за 1 гігакалорію львів’яни платили 80,36 грн. В той же час упродовж цього року доходи середньостатистичного львів’янина аж ніяк не підвищились у 2,3 рази» – йдеться у зверненні.

Представники «Опори» вважають, що таке зростання тарифів загрожує обвалом оплат за теплопостачання і банкрутством відповідних підприємств. «На нашу думку, дії міського керівництва загрожують Львову тотальним обвалом оплат за теплопостачання і, відповідно, банкрутством міських опалювальних систем» – наголошують автори заяви.

Відтак «Опора» вимагає від депутатів Львівської міської ради та від міського голови

скасувати рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води, послуги з централізованого опалення та підігріву води» та прийняти рішення про виділення із міського бюджету коштів з метою уможливлення поетапного підняття тарифів на теплопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *