ОСТАННІ НОВИНИ

«Галнафтогаз» презентуватиме інвестиційні можливості на Німецькому форумі

|

Сім компаній України, серед яких львівська «Галнафтогаз», у понеділок презентуватимуть інвестиційні можливості вітчизняного ринку в рамках Німецького інвестиційного форуму (German Equity Forum), що проходить із 7 по 29 листопада у Франкфурті (Німеччина). З ініціативи Deutsche Borse AG, RG Securities AG і “Конкорд Капітал” (Київ), один день форуму, 28 листопада, буде присвячено Україні.

Як повідомили в компанії «Конкорд Капітал», метою проведення такого форуму в Україні є ознайомлення з новими компаніями, що планують вихід на ринок, зокрема шляхом приватного розміщення акцій та IPO, а також надання можливості досвідченим компаніям поділитися ним, передає «Інтерфакс-Україна».

У рамках українського дня свої презентації проведуть сім компаній, які мають намір проводити найближчим часом IPO, зокрема ВАТ “Концерн «Галнафтогаз» (Львів), ВАТ «Чернігівське хімволокно», ТОВ “Фірма «ТММ» (Київ), корпорація «Мілкіленд».

Генеральний директор «Конкорд Капітал» Ігор Мазепа зазначив, що в цей час активність торгівлі українськими паперами у Франкфурті невисока, але для компаній, які наступного року проведуть повномасштабне IPO, ситуація буде зовсім іншою. Він прогнозує, що ліквідність у Франкфурті для таких компаній буде істотно вищою, а обсяги торгів перевищать ті можливості, які можна одержати в Лондоні. Повідомляє сайт «Політбайки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *