ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явився 20-й «Барвінок»

|

26 листопада на вулиці Петлюри, 37 відкрито новий, двадцятий за рахунком магазин мережі «Барвінок», передає відділ зв’язків з громадськістю та пресою компанії “Інтермаркет”.

З нагоди відкриття покупці безкоштовно отримали картку постійного клієнта зі знижкою 3% на усі товари. Особливістю нового «Барвінку» став розширений асортимент м’ясної продукції, фруктів, овочів та кондитерських виробів.

За словами директора Департаменту торгівлі ТК «Інтермаркет» Мирослави Олійник, до кінця цього року Компанія планує відкрити ще три магазини «Барвінок»: два у Львові та один у м.Калуш Івано-Франківської області.

ТзОВ «Торгова Компанія «ІНТЕРМАРКЕТ» заснована у 1992 році. Один з найпотужніших операторів гуртової та роздрібної торгівлі України (28 об’єктів торгівлі, понад дві тисячі робочих місць). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен» (4 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (20 об’єктів), магазини самообслуговування «ІНТЕРМАРКЕТ», гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *