ОСТАННІ НОВИНИ

Підписано протокол про наміри розв’язати проблемні питання відомчого житла

|

Протокол про наміри розв’язати проблемні питань відомчого житла підписали сьогодні голова ЛОДА Петро Олійник, голова обласної ради Мирослав Сеник та міський голова Львова Андрій Садовий. Крім того, ще однією стороною, що підписала цей документ стало ВАТ «Львівобленерго».

Разом із протоколом сторони підписали перелік заходів, які мають провести представники влади, щоби передати відомче житло у власність територіальній громаді Львова.

Як зазначив під час підписання П. Олійник, до 2002 року жодних коштів на передачу відомчого житла в комунальну власність не передбачалося, лише минулого і цього року обласна рада призначила два мільйони гривень на ці потреби, а також міністерство оборони. Голова обласної адміністрації зазначив, що цей документ важливий передовсім для жителів відомчих будинків, бо вони є такими ж самими жителями міста, як і всі інші, і їхні потреби слід задовольнити такою ж мірою.

У переліку першочергових заходів передбачено, що максимум до першого січня 2009 року всі відомчі будинки буде передано в комунальну власність, натомість до кінця року має бути визначено об’єкти для першочергової передачі в комунальну власність, а до першого грудня спільні комісії мають визначити види та обсяги робіт для приведення відомчого житла в задовільний стан.

За даними П. Олійника, загалом на цей процес потрібно до 50 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *