ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні підпишуть протокол намірів передачі місту відомчого житлового фонду

|

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий підпише протокол намірів про передачу відомчого житлового фонду в комунальну власність, проведення загальнобудинкового розпуску обліку електроенергії в цьому житловому фонді та врегулювання інших питань, повідомляє відділ громадських зв’язків міської ради.

Підписання протоколу відбудеться в обласній адміністрації. Його підпишуть керівники Львівської обласної адміністрації, Львівської міської ради, Львівської обласної ради та ВАТ „Львівобленерго” з метою врегулювання проблемних питань, що існують у відносинах між ними. Також будуть присутні керівники відомчого фонду.

Одним із проблемних питань для розгляду буде врегулювання питання із наявними борговими зобов’язаннями підприємств-балансоутримувачів відомчого житлового фонду та досягнення 100-відсоткового рівня оплати за спожиті енергоносії.

„Останнім часом виникли серйозні проблеми з відімкненням електроенергії в житлових будинках відомчого фонду. Для унеможливлення таких речей, а також для спільного вирішення проблем відомчих будинків міська рада підписує протокол намірів, – повідомила в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желіско

Відомчий житловий фонд Львова налічує 697 будинків. Найбільше – у Сихівському районі (185 будинків), найменше – у Галицькому (39 будинків).
23.08 2006 р. виконавчий комітет Львівської міської ради рішенням № 982 затвердив перелік найбільш проблемних будинків. Таких будинків у місті 38. Орієнтовна вартість ремонтних робіт, які в них необхідно виконати, — 8 млн. 469 тис.грн. Найбільше відомчих будинків перебуває на балансі таких відомств: „Укрбуд”, ЛАНТ, „Полярон”, „Галбуд”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *