ОСТАННІ НОВИНИ

Об’єднанню співвласників першого МЖК надано дозвіл на встановлення автономного опалення

|

П’ятнадцятьом квартирам (від № 29 до 43) на проспекті Червоної Калини, 43 виконавчий комітет Львівської міської ради надав дозвіл на відключення від мереж центрального опалення та влаштування в них автономних систем опалення, передає відділ громадських зв’язків міської ради.

У рішенні вказано, що всі роботи виконують за власні кошти мешканців. Ініціативна група мешканців має забезпечити відключення квартир від мереж центрального опалення під наглядом балансоутримувача (власника) будинку й теплопостачального підприємства в міжопалювальний період та скласти відповідний акт.

«Міська міжвідомча комісія тепер повинна дати згоду на збір документів для встановлення індивідуального опалення, а на виконкомі ініціюватиме, щоб усі роботи виконувались у міжопалювальний період. Такі ж доручення отримали районні міжвідомчі комісії», – повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Іван Квик.

Цього року в 837 квартирах установлено системи автономного опалення, із них у 3 будинках (37 кв.) та 3 секціях (30 кв.). До початку опалювального сезону в постійно діючу комісію надійшло 2 тис. 410 звернень на відключення споруд, будинків та окремих під’їздів, секцій від систем центрального опалення. На ці звернення комісія надала 2 тис. 389 дозволів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *