ОСТАННІ НОВИНИ

УКУ проведе семінар про корупцію в освіті

|

Круглий стіл на тему «Корупція та пов’язані з нею зловживання в освітній сфері: проблеми й шляхи протидії» відбудеться.24 листопада о 14.30 у конференц-залі Українського католицького університету, передає відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ. Захід проводять у межах Програми підтримки вищої освіти ( HESP , м. Будапешт, Угорщина) Інституту відкритого суспільства за сприяння Інституту релігії та суспільства УКУ.

Участ ь у «круглому столі» візьмуть чільні науковці, представники органів місцевого самоврядування, викладачі та студенти провідних ВНЗ Львова, громадські діячі. Із програмними доповідями виступлять головний науковий співробітник відділу транскордонної співпраці та європейської інтеграції регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у Львові, д-р економічних наук, професор Віктор Шевчук; професор Академії державного управління при Президентові України (Одеська регіональна філія) Сергій Якубовський; завідувач кафедри менеджменту Львівського інститут менеджменту Віктор Барщевський. Про позицію Церкви та її пропозиції щодо боротьби з корупцією говоритиме науковий працівник Інституту релігії та суспільства УКУ Григорій Селещук.

Ще до «круглого столу» було проведено масштабне дослідження в найбільших ВНЗ Львова для виявлення рівня корупції в освітній сфері та шляхів її подолання. За підсумками дослідження, яке презентуватиме докторантка Національного інституту стратегічних досліджень (Київ), кандидат економічних наук Марія Флейчук, буде підготовлено аналітичні матеріали з пропозиціями щодо вдосконалення державної політики протидії корупції в освітній сфері, що презентуватимуться на засіданні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *