ОСТАННІ НОВИНИ

Інвентаризацію військових об’єктів проведуть до кінця місяця

|

До кінця листопада робоча група, що проводить інвентаризацію військових об’єктів на території Львова, має доповісти міському голові про результати роботи та запропонувати шляхи розв’язання проблемних питань, передає відділ громадських зв’язків .

«Зараз робоча група об’їжджає військові об’єкти нерухомості й проводить інвентаризацію. Це робиться для того, щоб міська рада могла розпоряджатись територіями військових, і в такий спосіб розв’язати соціальні проблеми військових», — зазначив секретар робочої групи Роман Андрусишин.

«Понад 20 земельних ділянок має бути передано місту, натомість міська рада зобов’язується забезпечити військових житлом та утримати їхні будинки протягом зимового періоду», – зазначив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук, член робочої групи.


Для інвентаризації військових об’єктів, їхнього раціонального використання та належної плати за землю міський голова Андрій Садовий своїм розпорядженням створив робочу групу. Керівник робочої групи – заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *