ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить семінар стосовно знакування туристичних шляхів

|

Представники деяких областей України та Польщі зібрались сьогодні у Львівській обласній державній адміністрації на дводенний Міжнародний науково-практичний семінар «Знакування туристичних шляхів в Україні», який у ці хвилини проходить в ОДА.

Як зауважив головуючий на семінарі заступник голови ЛОДА Тарас Батенко, знакування туристичних шляхів є дуже ефективним способом покращення безпеки туристів у всьому світі.

Своєю чергою присутня представниця Державної служби туризму та курортів Мілана Онисько додала, що останнім часом в Україні почав розвиватись індивідуальний туризм, який залучає щоразу менше туристичних підприємств.

Учасники погоджуються з необхідністю розвивати активний туризм в Україні та Львівщині зокрема, оскільки саме такий вид туризму дозволяє розвиватися сільському населенню, наприклад, у карпатських регіонах.

Семінар триватиме два дні. Так, завтра учасники семінару відвідають місто Дрогобич, оглянуть ознаковані шляхи в селі Нагуєвичі та фрагмент міжнародного туристичного шляху R 63 «Шляхом бравого вояка Швейка» в Старосамбірському районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *