ОСТАННІ НОВИНИ

Байкери зібрали гроші для дрогобицького дитбудинку «Оранта»

|

У Дрогобицькому районі відбулося закриття сезону для байкерів, проведене Дрогобицьким мотоклубом «Галицькі байкери». Вулицями Дрогобича і Трускавця пройшов парад, а на «Козацькому хуторі», поблизу Трускавця, розкинувся цілий табір представників різних мотоклубів, що приїхали сюди з усіх куточків України.

Традиційно байкери зібрали пожертви, за які цього разу придбали подарунки для Дрогобицького дитячого будинку «Оранта».

Як зазначили вихователі дитячого будинку, востаннє гостей тут зустрічали ще 1 вересня, а таких неординарних не було ще взагалі. Байкери не тільки привезли подарунки – зошити, ручки, фломастери, а й покатали дітей на мотоциклах.

В актовому залі сиротинцю байкери розповіли дітям, що таке байкерський рух, чому вони люблять мотоцикли і як правильно поводитися під час їзди.

Як повідомив президент Дрогобицького мотоклубу «Галицькі байкери» Володимир Чума, сьогодні в байкерському русі беруть участь понад тридцять мешканців району.

«Байкери не тільки горілку п’ють і займаються всілякими безчинствами, як то люди говорять, але і проводять дуже багато різних акцій. Ми плануємо об’їхати всі дитячі сиротинці в регіоні і визначити серед них найбідніший, такий, що дійсно потребує допомоги, і серйозно ним зайнятись», – розповів ЗІКу член клубу «Галицькі байкери», депутат Трускавецької міськради Павло Швець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *