ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль сучасного французького кіно «Артишок» розпочинається у Львові

|

Фестиваль сучасного французького кіно «Артишок» у Львові розпочинається сьогодні і триватиме до 26 листопада. «Цього року «Французький Альянс» Львова продовжить започатковану минулого року традицію французького кіно, яке пошириться містами Західної України – Тернопіль, Чернівці, Хмельницький та Рівне», – зазначила під час сьогоднішньої прес-конференції координаторка діяльності «Альянс Франсез» в Україні, представниця посольства Франції в Україні Одре Паскаль.

Фестиваль проведуть під патронатом громадської організації «Французький альянс» у Львові, у співпраці з Французьким культурним центром у Києві та Посольством Франції в Україні.

Основною метою ЛМГО «Французький Альянс» є популяризація французької мови і культури, налагодження культурних, освітніх, економічних відносин між Францією та Україною. «Найбільше бажання, щоб кіно не знало жодних кордонів і було добре сприйнято львівською публікою», – зауважила Одре Паскаль.

Під час фестивалю буде представлено п ’ ять фільмів-лауреатів мистецьких премій, високо оцінених кінокритиками. Показ фільмів відбуватиметься з українським перекладом щоденно о 19 год. у приміщенні «Кіно палацу» на вул. Театральній 22. А для тих, хто бажає переглянути фільми мовою оригіналу, такі сеанси відбуватимуться об 11 год. ранку. Ціна ранкового сеансу становить 10 гривень, а вечірнього – 14 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *