ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повернула до міліції матеріали перевірки використання коштів на святкування 750-річчя Львова

|

Прокуратура Львівської області повернула до обласного управління МВС України матеріали перевірки використання коштів на святкування 750-річччя Львова, передає прес-служба прокуратури області.

«Вивчивши зазначені матеріали, прокуратура встановила, що перевірку проведено поверхнево і неповно, не з’ясовано низку суттєвих обставин, без яких неможливо прийняти законне рішення», – зазначено в повідомленні.

Зважаючи на це, сьогодні прокуратура Львівської області повернула зазначені матеріали начальникові УМВСУ у Львівській області для доопрацювання і прийняття рішення відповідно до вимог чинного закону, «оскільки це питання належить до компетенції органів внутрішніх справ».

У понеділок начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов заявив, що під час перевірки використання коштів на святкування 750-річчя Львова виявлено факт нецільового використання 420-ти тисяч гривень. За словами начальника обласної міліції, ці матеріали передано до прокуратури і він не мав сумнівів, що за ними буде порушено кримінальну справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *