ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську відбудеться семінар приготування до подружжя

|

27-30 листопада у Молодіжному реколекційно-духовному центрі міста Новояворівська відбудеться другий навчально-практичний семінар курсу лекцій із ближчого і безпосереднього приготування до подружжя. Про це повідомляє офіційний сайт УГКЦ.

Метою курсу є підготувати спеціалістів для створення центрів доподружньої підготовки; напрацювати базову програму ближчого й безпосереднього приготування до подружжя (на базі даної програми єпархіальні комісії у справах матимуть змогу опрацювали власні програми, пристосовані до конкретних умов Єпархій чи Екзархатів) та обмін досвідом і напрацюваннями.

Учасники курсу зможуть доповнити базові знання з богослов`я подружжя та сім`ї, етика подружнього та родинного життя, пасторального богослов`я, біоетики, соціології та психології, педагогіки виховання, медицини, церковного та цивільного подружнього права тощо. Під час практичних занять учасники матимуть можливість ознайомитися з існуючими програмами підготовки до подружжя та отримати методичні матеріали.

Заняття проводитимуть викладачі Українського Католицького Університету та Львівського Національного університету ім. Івана Франка.

На семінар запрошуються священики і миряни Києво-Вишгородської Архиєпархії, Івано-Франківської, Тернопільської, Сокальської, Коломийсько-Чернівецької, Бучацької Єпархій, Донецько-Харківського та Одесько-Кримського Екзархатів.

Проживання та харчування учасників курсів забезпечує Митрополича Комісія у справах сім`ї.

Від`їзд учасників від храму св. Юра 27 листопада о 11.00-11.30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *