ОСТАННІ НОВИНИ

Італійська компанія дослідить причини смороду у Львові?

|

Італійська компанія EuroVix, яка спеціалізується на вирішенні проблем охорони навколишнього середовища, запропонувала нашому містові фахову допомогу у дослідженні та ліквідації неприємних запахів у центральній частині Львова, передає відділ громадських зв’язків міської ради з посиланням на директора комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління” Василя Скрипичайка.

Ця пропозиція прозвучала під час X міжнародної спеціалізованої екологічної виставки «ECOMONDO-2006», що проходила в м. Ріміні (Італія). Суть пропозиції італійців полягає в тому, щоб безкоштовно (на засадах започаткування співпраці) дослідити, виявити та ліквідувати причину виникнення неприємних запахів в центральній частині міста, які створюють проблему для львів’ян, особливо в літній період.

За словами Василя Скрипичайкa, інтерес до нашого міста виявили також інші 22 учасники виставки з Італії, Австрії, Німеччини, Польщі, Чехії. Серед них відомі в екологічних колах підприємства VM Press Ltd (впровадження новітніх технологій і устаткування у сфері поводження з відходами), 3V Green Eagle – очищення побутових та промислових стоків. EuroVix спеціалізується на очищенні водних об’єктів, водостоків, гігієнізації смітникових контейнерів, біостабілізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *