ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати” виступатимуть в Івано-Франківську або Тернополі - Димінський

|

Як заявив сьогодні на прес-конференції почесний президент ФК „Карпати” Петро Димінський, його клуб, через неприйнятні умови, відмовляється орендувати стадіон „Україна”. „Цього року останній матч першого кола зіграємо у Львові і розпочнемо будівництво на стадіоні „Прогрес”, що є власністю клубу. Де гратимемо наступного року, ще точно не знаємо. Можливо, в Івано-Франківську чи Тернополі, там стадіони відповідають нормам ПФЛ”, – зазначив Петро Петрович.

За словами почесного президента, через рік, якщо встигнуть привести до пуття „Прогрес”, „Карпати” повернуться у Львів і гратимуть матчі там. Вміщувати цей стадіон буде приблизно 5 тисяч уболівальників. Квитки коштуватимуть „не 20 і 50 гривень”. Передислокації клубу не заважатиме регламент ПФЛ, адже в нього мають внести зміни.

Петро Петрович закликав припинити голодування страйкарів, які пікетують Ратушу, бо „це не дасть результату”. „Мені шкода цих людей, адже міська влада витерла об них ноги”, – додав пан Димінський.

Ці „чудіки” (міські депутати), за словами Димінського, дали в оренду лише стадіон „Україна” на 5 років за 1 гривню. „Вимагають, щоб я вкладав 2 мільйони гривень у розвиток дитячо-юнацького футболу, 2 мільйони у реконструкцію „України” і щороку перед ними звітував. Це вони солов’ї – їх можна слухати, а я своє слово завжди тримаю”, – сказав Петро Димінський. За його словами, у міськраді сидять „не бізнесмени і політики, а мародери, що оббирають людей”. „Я б міг купити всіх у міській та обласній радах і стадіон вони б принесли мені додому, проте хабарів не даю”, – резонно зазначив Димінський.

Петро Димінський не планує „кидати” клуб, оскільки вклав у нього серйозні кошти. „Якщо до 1 січня не буде визначеності зі стадіоном, то в міжсезоння футболістів, яких планували, запрошувати до команди не будемо. Та й футболісти самі сюди не підуть”, – сказав пан Петро.

На закінчення Петро Димінський заявив, що дасть особисто Андрієві Садовому 5 мільйонів доларів, якщо у Львові відбуватимуться ігри Євро-2012, якщо ні – мер повинен піти у відставку. Отож, невдовзі матимемо нагоду пересвідчитися, як Петро Петрович тримає своє слово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *