ОСТАННІ НОВИНИ

«Технологічні системи» виграли тендер на володіння Wi-Max ліцензіями на території Львівщини

|

У межах регіонального тендеру оператор зв`язку «Технологічні системи» став переможцем у боротьбі за володіння Wi-Max ліцензіями на території Львова і Львівської області, Києва й Київської області, а також Одеси й Одеської області. Вартість ліцензійного пакета – 800 тисяч доларів США.

«Комстар-Об`єднані Телесистеми» («Комстар-Отс», LSE: CMST) – найбільший оператор інтегрованих телекомунікаційних послуг у Росії і СНД – повідомив про одержання ліцензій на надання Wi-Max-послуг у частотному діапазоні 5,4 – 5,7 Ггц компанією «Технологічні Системи», що є дочірнім підприємством ТОВ «Комстар-Україна».

Тоді як ринок широкополосних послуг України перебуває на етапі становлення. Його ріст становить 20-30% щорічно. Отримані ліцензії дають можливість «Технологічним Системам» розгорнути повномасштабні мережі бездротового доступу до найбільших ділових центрів країни, включаючи ті міста, де прокладання оптоволоконних кабелів не дозволено через історико-архітектурні й географічні особливості, а розвиток мережі Wi-MAX дозволить обійти ці обмеження. Передає сайт «CellNews».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *