ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських студентів з’явився свій мер

|

Відтепер у Львові з’явився ще один мер, щоправда, студентський. Сьогодні, у Міжнародний день студента, у сесійній залі Львівської міської ради Андрій Садовий інавгурував новообраного мера львівського студентства Олександра Драгана.

Студентський мер, який у майбутньому стане оперно-симфонічним диригентом, навчається у Львівській державній музичній академії імені Лисенка. Відповідно мер матиме свою студентську раду, у яку ввійшло 36 представників студентства зі 17 вищих навчальних закладів Львова. У мера також є три віце-мери. Сама студентська рада і студентський мер працюватимуть один рік, а тоді відбудуться вибори нового мера й ради. «Ми намагатимемося доносити проблеми студентства до Львівської міської ради і вирішувати їх спільно з нею», – підкреслив Олександр Драган.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий зауважив, що з допомогою студентського мера він матиме оперативну інформацію стосовно проблем студентства і зможе вирішувати їх. «Студентська рада та студентський мер – це позитивний імпульс, який дасть нові поштовхи. Я б хотів, щоб зустрічі зі студентською радою

були постійними», – підкреслив Андрій Садовий. Новообраного мера він нагородив ювілейною монетою та званням радника міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *