ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум Львова стверджує, що профспілки його дискредитують

|

Громадський форум Львова стверджує, що керівники профспілкових організацій нашого міста його дискредитують. Таку ж позицію вони займають й стосовно Асоціації платників податків та громадського руху в цілому, який відстоює законні права львів’ян. Як повідомляє прес-служба Громадського форуму, саме з такими заявами виступив учора голова галузевої профспілки “Львівводоканалу” Любомир Бек.

На думку представників ГФ Львова, головними мотивами таких виступів є те, що найменший сумнів в економічному підґрунті нинішніх тарифів на водо- і теплопостачання позначиться на статках профспілок, фінансованих адміністраціями водо- і теплопостачальних підприємств. Оскільки витрати на їх утримання також закладено в нинішніх тарифах. Тобто, утримання профспілок керівники комунальних підприємств перекладають на плечі львів’ян.

Окрім того, Громадський форум Львова стверджує, що замість конструктивного впорядкування тарифів на водо- і теплопостачання адміністрація комунальних підприємств разом із міською владою вдаються до брехні, фальсифікацій і пошуку “винних”. На думку представників форуму, профспілки підприємств мають виконувати властиву їм функцію захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки. Натомість вони перетворилися на виразника думки чиновників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *