ОСТАННІ НОВИНИ

Мороз проведе у Львові дві наради

|

Голова Верховної Ради України, лідер СПУ Олександр Мороз, перебуваючи у Львові з робочим візитом, проведе дві робочі наради та відвідає ВАТ “Агрофірма “Провесінь” – про це сьогодні повідомив голова Львівської облради Мирослав Сеник.

Він повідомив, що візит спікера Верховної ради України на Львівщину заплановано на 20-21 листопада.

За словами Мирослава Сеника, одна з нарад буде стосуватися соціально-економічного розвитку області. У ній візьмуть участь представники органів місцевого самоврядування. «Очевидно, там буде можливість поспілкуватися про розвиток місцевого самоврядування в майбутньому», – зазначив М. Сеник.

Друга нарада буде тематичною. Як повідомив Мирослав Сеник, на ній порушуватимуть кілька питань. Перше з них стосуватиметься збереження пам ’ яток архітектури і культури. Друге питання буде пов ’ язано з проходженням законодавства через Верховну Раду.

«Ми хочемо розглянути питання в такий спосіб, що ці закони, які приймає ВРУ, проходили апробацію в тих структурах, яких вони будуть стосуватися. Якщо закон стосується підприємництва, то треба, щоб підприємницькі структури його розглянули і дали свої зауваження», – наголосив М. Сеник.

Третє питання, за словами голови обласної ради, стосуватиметься бюджету на 2007 рік. Мирослав Сеник сказав, що Львівщина має багато серйозних зауважень до проекту держбюджету і сподівається вирішити їх під час візиту Олександра Мороза. Тим паче, що голова ВРУ планує приїхати до нашого міста з головою бюджетного комітету.

Окрім нарад, у програмі перебування Мороза на Львівщині заплановано відвідини ВАТ «Агрофірма «Провесінь», зустріч із трудовим колективом та адміністрацією товариства.

«Також заплановано суто культурологічні заходи – покладання квітів до пам ’ ятників Шевченкові та Франкові, концерт в органному залі», – підсумував Мирослав Сеник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *