ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явиться студентська приймальня

|

17 листопада у Львові з’явиться власна студентська приймальня, у якій спудеям допомагатимуть вирішити їх проблеми. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив журналістам депутат Львівської міської ради Іван Кардаш.

Організовує таку приймальню ГО «Молода Пора».

За словами Івана Кардаша, наразі студентські профкоми та самоврядування не виконують відповідних функцій з «догляду» за студентством. Працюватиме приймальня кожного вівторка з 14.00 до 18.00 години по вулиці Наливайка,5. А зустрічі зі студентами проводитиме депутат Львівської міської ради Іван Кардаш.

Окрім того, за ініціативою ГО «Молода Пора» у Львові відкриється «Центр студентського професійного волонтерства». Він допомагатиме студентам вирішити проблему працевлаштування та підзаробітку. «По закінченню ВНЗ студенту проблематично влаштуватися на хорошу посаду, адже всі вимагають 2-3 роки стажу. Такий центр дозволить паралельно з навчанням отримувати професійні навики на підприємствах та в організаціях», – розповів Іван Кардаш. Окрім того, по завершенню програми студентам видаватимуть спеціальні сертифікати, які засвідчуватимуть досвід роботи.

За словами Івана Кардаша, центр за допомогою волонтерської практики на підприємствах, збільшуватиме конкурентноздатність молоді на ринку праці та допомагатиме підприємцям у підборі якісних кадрів. Наразі триває пошук підприємств, які візьмуть участь у проекті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *