ОСТАННІ НОВИНИ

Максимов залишається

|

Міліція розглядає шість версій вбивства директора склодзеркального заводу «Галімпекс» Богдана Дацка. Про це сьогодні заявив Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, перебуваючи у Львові. Він зазначив, що 3-4 версії є дуже близькими і що вони водночас свідчать про величезні фінансові потуги замовників.

За словами міністра, він дав керівництву львівської міліції час до нового року, аби вони розкрили хоча б один з двох останніх резонансних злочинів, що трапилися у Львові. Зокрема, замах на депутата Львівської міської ради, генерального директора ринку «Шувар» Романа Федишина та вбивство Богдана Дацка.

Луценко зазначив, що за цей час керівники львівської міліції мають показати свою професійну спроможність розкривати важкі злочини. Якщо ж цього не станеться до зазначеного терміну, то міністр пообіцяв зробити в правоохоронних органах кадрові перестановки.

Міністр внутрішніх справ зазначив, що сьогодні, внаслідок спільних дій міліції і прокуратури, буде оголошено в розшук особу, яку підозрюють у виготовленні і закладенні вибухового пристрою під авто Романа Федишина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *