ОСТАННІ НОВИНИ

Президія облради запрошує на позачергову сесію Медведька, Луценка, Гайдука та Дріжчаного

|

Президія Львівської обласної ради сьогодні під час засідання вирішила провести 28 листопада позачергову сесію, на якому депутати заслухають лише одне питання щодо розкриття резонансних злочинів на Львівщині та загальний криміногенний стан області.

На сесію від імені президії запросять Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, Генерального прокурора України Олександра Медведька, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Віталія Гайдука та Голову Служби безпеки України Ігоря Дріжчаного.

Заплановану ж 28 листопада чергову сесію, члени президії вирішили перенести на 29 листопада.

Окрім того, до позачергової сесії комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем, до складу якої долучать ще й голів фракцій облради, проаналізувавши усі зміни до українського законодавства, сформулює питання щодо звіту чи подання інформації керівників силових структур області.

Нагадаємо, що під час зустрічі із головою облради Мирославом Сеником начальник УМВСу Львівській області Віталій Максимов відмовився звітувати депутатам, посилаючись на зміни у законодавстві, які позбавляють депутатів такого права.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *