ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міської ради вимагають відставки керівництва міліції та прокуратури

|

Керівники фракцій Львівської міської ради звернулися із заявою до Президента, Прем’єр-міністра, секретаря РНБО та міністра внутрішніх справ з приводу росту бандитизму у місті та безпорадності правоохоронних органів. Керівники фракцій вимагають приїзду на завтрашню сесію міської ради Юрія Луценка та Віталія Гайдука, а також відставки керівництва міліції.

Подаємо текст заяви:

«Львівська міська рада приголомшена серією цинічних убивств у Львові. Не встигли поховати невинно вбиту під час замаху на Р. Федишина Марію Куцинду, як у місті спалахнуло нове вбивство підприємця Богдана Дацка.

Криміналітет нахабно демонструє, хто при владі у державі і показує повну безпорадність правоохоронних органів, що вже стає загрозою національній безпеці України.

Вимагаємо приїзду до Львова на сесію міськради 16.11.06. о 10 год. Секретаря РНБО та міністра МВС для розгляду ситуації. Вимагаємо також негайної відставки начальників УМВС у Львівській області та м. Львові, а також прокурора Львівської області.

У випадку відсутності реакції на наше звернення нам не залишається нічого іншого, як закликати львів’ян до формування загонів самооборони, як єдиного способу захистити власне життя.

Голови фракцій:

„Наша Україна” Василь Трач

БЮТ Юрій Гудима

УНП Юрій Кужелюк

ВО „Свобода” Василь Павлюк

ГП ПОРА Петро Адамик

ПРП Олег Бас»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *