ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні на Замарстинівській змінюють теплові мережі

|

До кінця листопада у дитячому відділенні ЛК ММО “Фтизіопульмонології” по вулиці Замарстинівській замінять труби гарячого водопостачання, передає відділ громадських зв’язків міської ради з посиланням на начальника управління капітального будівництва Василя Миськіва.

Протягом останніх місяців у цій лікарні замінили внутрішні мережі опалення лікувального корпусу, харчового блоку та аптеки.

Крім того, замінено тепломережі на ділянці від лікувального корпусу до аптеки, прокладено газопровід середнього тиску до котельні. Проведено пусконалагоджувальні роботи у котельні та системі опалення.

На перше листопада з міського бюджету профінансовано 276 тис. грн. Згідно з планом фінансування на 2006 р. на цей об’єкт передбачено 282,3 тис. грн.

„На кошти, що залишились, ми замінимо труби на гаряче водопостачання від котельні до корпусу. Наступного року продовжимо реконструкцію цього відділення”,– зазначив Григорій Скакун, головний інженер управління капітального будівництва ЛМР.

У проекті фінансування на 2007 рік передбачено 1,5 млн. грн. для зовнішніх та внутрішніх загальнобудинкових робіт реконструкції корпусів дитячого стаціонарного відділення лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *