ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник проситиме МВС та Генпрокуратуру підсилити силові структури області

|

Голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник звернеться до керівництва МВС та Генпрокуратури з проханням підсилити ці органи у Львівській області кваліфікованими працівниками для оперативного розкриття резонансних вбивств і відсічі криміналітету та рейдерським структурам, які намагаються встановити свої правила гри в області. Про це йдеться в заяві голови ЛОДА з приводу криміногенної ситуації, розміщеної на сайті обласної адміністрації.

«Впродовж останнього періоду часу Львівщина стала територією розподілу бізнесових інтересів за допомогою криміналітету. Конфлікти між бізнесменами вирішуються не за столом переговорів, а як у варварський час – зброєю.

24 жовтня цього року отримав тілесні ушкодження директор ВАТ Львівський науково-дослідний інститут факсимільної апаратури” Ярослав Чабан. 26 жовтня було вчинено замах на життя директора базару „Шувар” Романа Федишина. Внаслідок вибуху загинула школярка і ще декілька осіб було травмовано. Однією з версій правоохоронці називають бізнесова діяльність підприємця. Сьогодні Львів сколихнуло ще одне резонансне вбивство – застрелено директора Львівського склодзеркального заводу Богдана Дацка» – зазначено у заяві.

Голова ЛОДА висловив співчуття рідним Б.Дацка і водночас зазначив, що «криміногенна ситуація в області загострилась та має загрозливі форми для пересічних мешканців міста».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *