ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розстріляли сприятливий інвестиційний клімат – заява КПЛ

|

Комітет підприємців Львівщини обурений і шокований нахабним вбивством успішного львівського підприємця Богдана Дацка, проц е йдеться у заяві КПЛ, що надійшла на адресу редакції. «Кулі, які позбавили життя Богдана Дацка, не тільки відібрали у сім’ї чоловіка і батька, але й розстріляли сприятливий для чесного бізнесу інвестиційний клімат» – зазначено у заяві.

У заяві зазначено, що «ні вбивство С.Сенчука, ні замах на Федишина не розслідувані до кінця. Таким чином правоохоронні органи та влада або не можуть, або не хочуть, або зацікавлені у не розслідуванні справ проти підприємців».

«Комітет підприємців Львівщини занепокоєний тим, що мотивом для такої хвилі насилля може бути намагання погіршити інвестиційний клімат, створити сприятливе середовище для рейдерства, силових захоплень підприємств та загнати чесний бізнес назад у тіньову економіку, де переваги має не якість бізнесу, а наявність сили і корупційних зв’язків – підкреслюють автори заяви.

У заяві зазначено, що за відсутності жорсткої відповідальності представників виконавчої влади, правоохоронців та чесних судових рішень бізнес буде змушений шукати ефективних позаправових методів захисту.

«Чи не означає це, що весь привабливий місцевий бізнес, який ще не прибрали до рук східноукраїнські та столичні фінансово-промислові групи, змушений наймати собі охоронців?» – ставлять риторичне запитання автори заяви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *