ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському цирку показували Ірину Білик

|

Концерт у межах благодійного туру «Допомогти так легко» дала вчора, 13 листопада, у Львові Ірина Білик. Приміщення Львівського цирку, де відбувався виступ, було повним. На відміну від Тернополя, де закидали співачку яйцями за російськомовні пісні і спілкування, у Львові їй дарували лише букети квітів.

Ірина Білик приїхала до Львова з балетом Дмитра Коляденка, який спеціально для цього туру поставив кілька нових номерів. Крім того, для цих концертів кілька відомих українських дизайнерів пошили співачці нові сценічні костюми. Зокрема, на одній з суконь є зображення самої Ірини Білик.

На концерт співачка запросила близько двадцяти дітей з львівських сиротинців. Вона практикує це у кожному місті. Після виступу вона також спілкується з дітьми, роздає їм автографи. А у Чернівцях співачка відвідала дитячий будинок.

Частинакоштів, зібраних під час туру «Допомогти так легко», підуть на потреби дитячого будинку «Отчий дім» у Києві. Зокрема, це 5 гривень з кожного проданого квитка на концерти Білик та гроші, виручені від СМС, які кожен бажаючий може відправити на номер 2006 у мережі Life:). Скільки коштів зібрали під час концертів – не відомо, а есемески наразі принесли дітям понад 75 тисяч гривень. Ці кошти будуть вкладені у довгострокові проекти: облаштування майстерень ручної праці, мистецьких, танцювальних, театральних та співочих майстерень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *