ОСТАННІ НОВИНИ

Мороз та Янукович приїдуть до Львова ще у листопаді?

|

Голова ВРУ Олександр Мороз відвідає Львів 20 або 21 листопада, а Прем’єр-міністр України Віктор Янукович у період з 22 до 30 листопада. Про це повідомив сьогодні, 13 листопада, голова Львівської ОДА Петро Олійник під час селекторної наради з керівниками районів та міст Львівської області.

«Ми повинні дуже добре підготуватися до візиту Мороза та Януковича. Від приїзду Мороза ми хочемо отримати преференції щодо фінансування територіально-господарського комплексу області. Через спікера ми намагатимемося вносити поправки в проект держбюджету-2007, а через главу уряду – підготувати відповідні постанови Кабміну на покращення фінансування Львівщини. Головні питання, які ми перед ними поставимо: гірнича хімія, транскордонне співробітництво, збереження архітектурної спадщини», – наголосив П.Олійник.

За його словами, Олександр Мороз та Віктор Янукович повинні отримати у Львові проектно-кошторисну документацію для вирішення усіх проблемних питань: «Якщо Мороз і Янукович поїдуть звідси без проектно-кошторисної документації, то вся ця робота буде від лукавого», передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *