ОСТАННІ НОВИНИ

До дитсадка по вулиці Величковського, 12 підведено мережу для теплопостачання

|

До дитячого садка, що по вулиці Величковського, 12 (Рясне-2), підведено мережу для теплопостачання. Як повідомили відділу громадських зв’язків Львівської міської ради в управлінні капітального будівництва, прокладання водопроводу майже завершено. Цьогоріч на реконструкцію садочка з міського бюджету виділили 2 мільйони 200 тисяч гривень.

За ці кошти зроблять інженерне забезпечення будівлі і до кінця року введуть в експлуатацію перший та четвертий блоки. А також ті, які обслуговують кухню і пральню дитсадка.

Наразі у приміщенні садочка демонтовано непридатні мережі електропостачання, водопостачання, каналізації та опалення. Закінчується прокладання нової електромережі та каналізації. Там ремонтують вікна та проводять інші внутрішні будівельні роботи з реконструкції приміщень дошкільних груп та місць загального користування.

Наступного року передбачається виділити з міського бюджету 1 мільйон 500 тисяч гривень для закінчення реконструкції дошкільного навчального господарства № 184 по вул. Величковського, 12.

Донедавна цей садочок був одним з найпроблемніших об’єктів теплопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *