ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили угруповання, яке займалося контрабандою стільникових телефонів

|

Співробітники Управління СБУ у Львівській області припинили функціонування міжнародного угруповання, яке в контрабандний спосіб постачало мобільні телефони в Україну – повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

На початку листопада цього року спецпідрозділ «К» Управління СБУ у Львівській області неподалік українсько-польського кордону затримав мікроавтобус «Івеко» з причепом. У ньому громадянин Польщі намагався незаконно ввезти в Україну близько 9 тисяч мобільних телефонів вартістю 6 мільйонів гривень.

Як стверджують працівники СБУ, затримання стало результатом оперативно-пошукових заходів, під час яких було встановлено, що на Львівщині діє група, яка незаконно постачає в Україну стільникові телефони.

Для знешкодження контрабандного каналу та виявлення причетних до нього осіб, оперативники провели спецоперацію та затримали 47- річного громадянина РП. Телефони марки «Sony Ericsson» він заховав між автомобільними шинами у транспортному засобі, який прослідував через «Рава-Руську» без митного контролю.

Слідчий відділ УСБУ у Львівській області порушив кримінальну справу за ч.2 ст. 201 КК України (контрабанда вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *