ОСТАННІ НОВИНИ

Перед Новим роком у парламенті з’явиться депутатське об’єднання «Львів»

|

В останній передноворічний сесійний тиждень у Верховній Раді України з ’ явиться міжфракційне об ’ єднання «Львів». Про це заявив народний депутат України Андрій Шкіль, який перебуває сьогодні у Львові.

За словами депутата, стосовно утворення нового депутатського об ’ єднання в парламенті ще проводять консультації. Крім того, з ’ явилася пропозиція створити об ’ єднання «Галичина», куди входитимуть представники з Тернопільщини та Івано-Франківщини. «Не знаю, на скільки це буде ефективно, але в нас справді є спільні проблеми», – сказав Андрій Шкіль.

«Тобто тут точиться ще дискусія, але до кінця року, в останній передноворічний сесійний тиждень, буде проголошено про сформування такого міжфракційного об ’ єднання», – додав народний депутат.

Андрій Шкіль зазначив, що перемовини про утворення нового міжфракційного об’єднання у ВРУ було проведено з усіма представниками політичних сил, які входять у склад нинішнього парламенту. «Ніхто не висловив жодних заперечень», – запевнив депутат.

На думку нардепа, об’єднання «Львів» («Галичина») зможе успішно лобіювати інтереси західного регіону України загалом і Львова зокрема.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *