ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни найбільше цікавились у президента соціальними та житловими питаннями

|

У жовтні 2006 року на ім’я Президента України та Секретаріату Глави держави надійшло, а відтак опрацьовано 8,4 тисяч звернень громадян із пропозиціями, заявами і скаргами. Про це «proUA» повідомили в прес-службі Президента. Мешканці Львівської області найбільше цікавились питаннями соціального захисту та житловими проблемами.

Найактуальнішими для громадян України у жовтні були питання забезпечення законності та охорони правопорядку (понад 2,8 тис. звернень), соціального захисту (понад 1,2 тис.), житлові проблеми (понад 1,3 тис.), комунального та дорожнього господарства (більше 500).

Тема забезпечення законності та правопорядку найбільше турбувала киян та мешканців Донеччини і Луганщини. Питання соціального захисту були найактуальнішими для мешканців не лише Львівщини, а й Донеччини та Харківщини. Щодо житлових проблем, то їх порушували у своїх зверненнях також кияни та донеччани.

Серед авторів звернень значну частину склали найбільш соціально незахищені категорії громадян, а саме: пенсіонери, ветерани праці, інваліди (понад 26%), учасники війни та бойових дій, члени сімей загиблих військовослужбовців (майже 7%), члени багатодітних сімей та одинокі матері (понад 4%).

За 10 місяців 2006 року загальна кількість звернень – 144,5 тис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *