ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують два готелі мережі «Орбіс»

|

Польська мережа готелів «Орбіс» хоче збудувати у Львові два готелі, однак подробиці цього проекту стануть відомі лише після зустрічі міської влади з бізнесменами, повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник управління культури Львівської міської ради Андрій Клімашевський.

«Як тільки між нами та польськими інвесторами відбудеться перша зустріч, тільки тоді буде коректно говорити про будівництво двох готелів у Львові за польські кошти», – сказав він.

«Наразі відбулася тільки попередня зустріч з власниками мережі готелів «Орбіс», під час якої поляки підтвердили свої наміри збудувати у Львові протягом найближчих двох років два готелі. Ми обов’язково запросимо журналістів на наступну зустріч представників Львівської міської ради і польських інвесторів», – зазначив А.Клімашевський.

А.Клімашевський поділився з журналістами інформацією щодо того, що чиновники міськради та польські інвестори вже оглядали ті місця, де, можливо, буде проводитися будівництво готелів, передає ЗІК.

Львів матиме більші можливості для розвитку туризму, коли матиме чим побільше три- і чотиризіркових готелів. «В принципі, у більшості країнах світу туристи зупиняються саме в таких готелях. Натомість, п’ятизіркові готелі переважно є незаповнені клієнтами. Крім того, основний прибуток до бюджету йде не від п’ятизіркових, а від три — і чотиризіркових готелів», – сказав А.Клімашевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *