ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Костенко ініціює створення правої альтернативи

|

Лідер Української народної партії Юрій Костенко виступив з ініціативою створення правої альтернативи – об’єднання всіх політичних партій, які сповідують праві політичні цінності. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові. За словами

Ю. Костенка, до такого об ’ єднання могли б увійти УНП, НРУ, КУН, Собор та ВО «Свобода».

Провідник УНП зазначив, що цей процес має проходити поетапно – спочатку слід створити праву конфедерацію, а вже на її базі – єдину праву партію, що могла б достойно взяти участь у наступних парламентських виборах.

На його переконання, права альтернатива має керуватися засадами підтримки національного виробника, що дозволить Україні стати конкурентоспроможною державою, робота в енергетичному секторі в напрямі енергетичної незалежності країни та відновлення українського обличчя держави.

Ю. Костенко розповів, що підстави, принаймні для створення правої конфедерації, доволі серйозні, зважаючи на переговори, що були проведені наприкінці минулого тижня між керівництвом УНП та НРУ. Відтак, він упевнений, що цей процес розгортатиметься в правильному напрямі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *