ОСТАННІ НОВИНИ

Представники Універсальної інвестиційної групи побували на Варшавській фондовій біржі

|

Виконавчий директор Універсальної інвестиційної групи Василь Даниляк та директор з інвестицій Андрій Худо провели низку зустрічей із директором із розвитку Варшавської фондової біржі Лукашем Ягелло, повідомляє прес-служба УІГ.

Під час зустрічей відбулася презентація Варшавської фондової біржі для двох найбільших підприємств УІГ «Концерну Галнафтогаз» та «Концерну Хлібпром».

«Ми шукаємо оптимальні біржові площадки для розміщення пакетів компаній групи, – сказав Василь Даниляк, виконавчий директор Універсальної інвестиційної групи. – Ми мали зустрічі з представниками Лондонської та Франкфуртської бірж, тепер зустрілись із Варшавською біржею. Ця біржа досить цікава як майданчик для розміщення, бо велику питому вагу серед інвесторів тут мають приватні особи, які активно торгують акціями, чим підвищують їхню ліквідність. Окрім того, згідно зі законодавством ЄС, отримання лістингу на Варшавській біржі полегшує доступ компанії до будь-якої площадки Європейського Союзу».

Натомість директор з інвестицій УІГ Андрій Худо зазначив, що підприємства групи активно готуються до міжнародного лістингу. За його словами, ВАТ «Концерн Галнафтогаз» уже тричі пройшов міжнародний аудит ( E & Y ), покращив практики корпоративного управління та прийняв корпоративний кодекс, йде чітке виконання стратегічного плану розвитку компанії.

А. Худо відзначив, що «Концерн Хлібпром» теж планує провести міжнародний аудит за результат а ми 2006 року, про що вже підписано відповідний контракт.

Універсальна Інвестиційна група” – х олдингова компанія, яка координує низкою успішних бізнес-проектів в Україні, серед яких «Концерн Галнафтогаз», «Страхова компанія «Універсальна», «Концерн Хлібпром», «Житлово-будівельна компанія «Ваш дім», та кількох венчурних бізнесів. Компанія займається консалтингом, зокрема аналітичними дослідженнями з макроекономіки та галузевими дослідженнями в Україні, а також проводить оцінку інвестиційної привабливості проектів та інвестує в нові інноваційні проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *