ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівській політехніці» відкриють програму дистанційного навчання «Комп’ютерні науки»

|

Урочисте відкриття нової програми дистанційного навчання «Комп’ютерні науки» відбудеться завтра в Національному університеті Львівська політехніка.

Як зазначено у прес-релізі українського представництва ПРООН, згадана програма є результатом спільного проекту ПРООН та Японського міжнародного агентства зі співпраці «Передача інформаційних технологій в Україну».

Задля впровадження програми в структурі «Львівської політехніки» було створено Центр електронної освіти, закуплено відповідне сучасне обладнання. Одним з головних елементів цієї програми є можливість студентам за допомогою найсучаснішого обладнання й технологій відео та веб-конференцій спілкуватися із викладачами й експертами з різних країн світу.

Головним донором проекту є уряд Японії та Японське міжнародне агентство із Співпраці. Партнерами проекту є Польсько-японський інститут інформаційних технологій, МЗС Польщі, Державний комітет комунікації та інформатизації України, Міністерство освіти і науки України.

Участь у церемонії візьмуть ректор НУ «Львівська політехніка» Юрій Рудавський, другий секретар посольства Японії в Україні Дасуке Мінаміно та Координатор проекту Передача інформаційних технологій в Україну ПРООН Анна Єрохіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *