ОСТАННІ НОВИНИ

Інститут Сухопутних військ провів збори командирів частин та з’єднань ЗСУ

|

На базі львівського інституту Сухопутних військ відбулися збори з командирами частин і з’єднань Збройних сил України. Вони розпочалися на Яворівському полігоні, де командири частин ознайомилися з організацією та методикою проведення занять на об’єктах польової навчально-матеріальної бази інституту. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Зокрема, на вогневому містечку і військовому стрільбищі для учасників зборів проведено показові заняття з методики організації та проведення вогневого тренування та виконання вправ навчальних стрільб з БМП-2, АГС-17 та кулеметів Калашнікова. Також їм було продемонстрували методику організації та проведення тренування щодо роботи старшого офіцера батареї на закритій вогневій позиції до відкриття вогню.

Потім учасники зборів переїхали до Львова, де ознайомилися з об’єктами навчально-матеріальної бази інституту, можливостями та організацією їх використання. Зокрема, вони побували на об’єктах навчально-матеріальної бази кафедр військової підготовки і озброєння, ракетно-артилерійського озброєння, ракетних військ, артилерійської розвідки, аеромобільних військ, комплексі тактичних тренажерів та майданчику бойової роботи танкових підрозділів.

Учасники зборів також ознайомилися з класно-лабораторною базою центрального військового містечка інституту, побували на кафедрі бойового застосування військ, у курсантській казармі, їдальні та церкві.

Під час підбиття підсумків заходу керівник зборів начальник львівського інституту Сухопутних військ генерал-майор Павло Ткачук зазначив, що метою зборів було показати командирам частин, як треба організовувати і проводити заняття з підлеглими, ознайомити їх з умовами підготовки курсантів та дослухатися їхньої думки з приводу того, що треба зробити для її поліпшення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *