ОСТАННІ НОВИНИ

Філенко вимагає від Стецьківа визначитися з партійною приналежністю

|

Один з лідерів Партії «Реформи і порядок» Володимир Філенко вважає, що заступник голови партії Тарас Стецьків повинен зробити вибір між роботою в партії і новим партійним проектом, якщо такий у нього є. Про це він сказав в інтерв’ю «Главреду», передає proUA.

Філенко вважає, що якщо у Стецьківа є плани щодо нового проекту, то він повинен вийти з ПРП. «У нас уже була дискусія і з ним особисто, і на сторінках газет, і в деяких інтернет-виданнях. Моя позиція вам відома – якщо є плани щодо нового проекту, то потрібно йти і робити його. А ПРП дати спокою, надавши їй можливість жити і працювати самостійно», – зауважив Філенко.

Коментуючи заяви Стецьківа про те, що ПРП де-факто припинила своє існування, Філенко зазначив: «Тарас Степанович дійсно є заступником голови партії. Але він серйозно зменшив останнім часом свою політичну активність в ПРП. У нього, наскільки я знаю, серйозні плани щодо формування нового політичного проекту і своєї персональної в ньому участі.

На питання, чи планує партія, крім публічних дискусій, вживати якихось заходів стосовно Стецьківа, Філенко сказав: «Ми цього не виключаємо. Фактично, ми плануємо з ним серйозну розмову на Секретаріаті партії. На останніх двох засіданнях Тараса Степановича не було, тому розмова просто була відкладена».

Нагадаємо, радник Президента Тарас Стецьків раніше заявив, що ПРП практично припинила існування. «Формально я заступник голови ПРП, але сама партія де-факто припинила існування», – сказав Стецьків.

Коментуючи цю заяву Стецьківа, заступник голови ПРП Сергій Соболєв зауважив: «Якщо це ціна за призначення в Секретаріат президента, то принаймні коректно було б перед таким інтерв’ю написати заяву про вихід з партії».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *