ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дискутують про перспективи євроінтеграції

|

Міжнародна конференція зі серії «Європейське право сьогодні: наука, освіта, практика» – «Моделі розвитку України в контексті євроатлантичної інтеграції» розпочалася сьогодні у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Організаторами заходу стали Британська рада в Україні, Польський інститут у Києві, Інститут європейської інтеграції та кафедра європейського права ЛНУ ім. І. Франка.

Із вітальним словом перед учасниками конференції виступили завідувач кафедри європейського права, заступник декана факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка Михайло Микієвич, Надзвичайний і Уповноважений посол Польщі в Україні Яцек Ключковський та заступник голови місії Посольства Великобританії, Генеральний консул Великої Британії в Україні Мартін Гарріс. Усі вони говорили про важливість вступу України в СОТ, а згодом у ЄС.

У програмі конференції передбачено також доповіді голови делегації Комісії парламентського співробітництва ЄС-Україна Марека Сівєца (тема доповіді – «Майбутнє європейської інтеграції України: погляд із Брюсселя»), директора Європейського центру Варшавського університету професора Діаріуша Мільчарека («Україна та розширення ЄС/НАТО на Схід – політичні аспекти та аспекти безпеки», керівника програми «Європа у світі», представника фундації demosEuropa – Centre for European Strategy Болеслава Возняка («Україна та Туреччина на шляху до ЄС: подібності і розбіжності»), повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *