ОСТАННІ НОВИНИ

Курилишин розважала депутатів кліпом

|

Довгоочікуваний звіт керівника «Дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова» Ксенії Курилишин перед депутатським корпусом сьогодні врешті відбувся. Вона показала райцям кліп та відповіла на одне запитання.

До виступу пані Курилишин підготувалася ретельніше, аніж заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Її звіт складався з трьох частин, тоді як заступник мера представив депутатам один папірець.

Власне, непідготовленістю і затягуванням звіту (депутати вимагали його кілька засідань поспіль) Косів спричинив у міської ради роздратування та масу запитань. Щоправда, на більшість з них він не відповідав, бо «питання не належали до його компетенції». Водночас В. Косів пообіцяв, що все прояснити депутати зможуть під час виступу Ксенії Курилишин.

Утім, після відеоролика про святкування Дня Львова, який прокрутили перед виступом пані Курилишин, депутати спромоглися лише на одне запитання. Після цього міський голова поспішно запропонував депутатам проголосувати за продовження дискусії, але його пропозиція не набрала потрібної кількості голосів. Ксенія Курилишин покинула залу.

Нагадаємо, звіту керівника «Дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова» Ксенії Курилишин депутати вимагали від початку жовтня, посилаючись на те, що в них є багато запитань про витрачені на святкові заходи кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *