ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала акція «Святий Миколай»

|

У Львові стартувала десята ювілейна акція «Святий Миколай». Як повідомляє директор Мальтійської служби допомоги у Львові Олексій Побурко, роботу над акцією розпочала Мальтійська служба допомоги разом з молодіжними організаціями Львова та області.

Сьогодні персональні подарунки від Святого Миколая отримують діти з інтернатів, сиротинців Львівщини та малозабезпечених сімей Львова. Особливу увагу організатори акції приділяють товариству дітей, хворих на ДЦП «Надія».

Завдяки активній підтримці львів’ян організаторам вдається не лише підготувати персональні подарунки дітям, а й вирішити окремі проблеми їх проживання. Лише за останній рік замінено 70 ліжок та матраців у Львівській школі-інтернат №104, туди ж придбано новий тенісний стіл, а в інтернаті №100 за сприяння акції «Святий Миколай» з’явилося нове кухонне обладнання. Як повідомляють організатори акції, очікують, що цьогоріч на адресу МСД надійде понад 4 тисячі листів від дітлахів з усієї Львівської області.

Такі самі акції Мальтійські служби проводять на Закарпатті, Івано-Франківщині, у Києві. Окрім того, таку роботу проводять усі мальтійські організації країн Східної та Центральної Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *