ОСТАННІ НОВИНИ

Будівництво в парках законне?

|

Людей, які спорудили домівки у львівських парках, немає за що штрафувати, адже вони провели законне будівництво. Про це під час сьогоднішнього круглого столу за участю керівників відділів озеленення всіх областей України розповіла журналістам начальниця відділу благоустрою управління інженерного господарства Львівської міської ради Розалія Горгут.

За її словами, якщо за виділення ділянки проголосували на сесії львівської міської ради, значить людину, яка збудувала житло в парку, звинувачувати неможна, адже вона отримала свою ділянку законно. «Якщо депутатська комісія пропонує людині певний об’єкт під забудову, то ту людину неможна звинувачувати, адже вона отримала свою ділянку законно», – наголосила Розалія Горгут. Окрім того, вона повідомила, що такі випадки трапляються перш за все через відсутність у нашому місті чітких меж парків.

Керівники відділів озеленення з різним міст України під час сьогоднішнього круглого столу також поділяться досвідом роботи у сфері озеленення міста, розглянуть питання організації навчання спеціалістів місцевих органів самоврядування зеленого господарства та благоустрою, а також фінансового стану корпорації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *