ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові мешканці 23 будинків досі без тепла

|

Станом на сьогоднішній день у Львові з 1539 житлових будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплокомуненерго», без опалення залишаються 23 житлових будинки через прорив внутрішніх систем опалення, монтажу лічильників. Про це повідомляє прес-центр головного управління МНСУ у Львівській області.

В області без тепла залишаються Жовква (2 котельні) та у Дублянах шість будинків на вулиці Львівській через відсутність актів готовності будинків і об’єктів до опалювального сезону.

Окрім того, Жовківська ЦРЛ, а саме соматичне відділення, у якому 70 койко-місць, до вчорашнього дня також були без тепла через реконструкцію траси на вул. Воїнів УПА .

У Дрогобич і 14 тисяч 500 мешканців 81 -го житлов ого будин ку лише сьогодні отримають тепло у квартирах.

Чотири тисячі мешканців 39-ти будинків у місті Стебнику матимуть тепло у квартирах лише 4 листопада. Наступного дня отримають тепло і мешканці будинків у Бориславі.

До того ж у Дрогобицьк ому район і – у селах Доброгостів, Н. Гаї та Вороблевичі – через ремонт внутрішньобудинкових систем опалення до 5 листопада не буде тепла в дошкільних заклад ах, де навчаються 416 дітей .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *