ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з’являться спеціалісти із приготування до подружжя

|

Перший навчально-практичний семінар курсу лекцій з приготування до подружжя проходитиме протягом 30 жовтня – 2 листопада в Молодіжному реколекційно-духовному центрі, що у Новояворівську. Як повідомляє офіційний сайт УГКЦ, курс містить три чотириденні семінари та одноденний підсумковий семінар.

Як стверджують організатори курсу, він дасть можливість приготувати спеціалістів для створення центрів доподружньої підготовки, напрацювати базову програму ближчого й безпосереднього приготування до подружжя. Учасники курсу матимуть змогу доповнити базові знання з богослов`я подружжя, морального та пасторального богослов`я, біоетики, соціології та психології подружжя і сім`ї, педагогіки виховання, медицини, церковного та цивільного подружнього права тощо.

Під час практичних занять учасники ознайомляться з програмами підготовки до подружжя, які вже існують, та отримають методичні матеріали. Вестимуть заняття викладачі Українського католицького університету та Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Окрім того, у семінарі візьмуть участь священики і миряни з восьми єпархій та екзархатів УГКЦ, зокрема Києво-Вишгородської архиєпархії, Івано-Франківської, Тернопільської, Сокальської, Коломийсько-Чернівецької, Бучацької єпархій, Донецько-Харківського та Одесько-Кримського екзархатів.

Від`їзд учасників – 30 жовтня о 10.30 від храму Св. Юра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *