ОСТАННІ НОВИНИ

Хлібозавод N1” отримав сертифікат якості ISO 9001

|

Міжнародний сертифікат на систему управління якістю ISO 9001 отримав ВАТ “Хлібозавод N 1”, що є учасником корпорації “ЕкоЛан”. Це перше підприємство – виробник хлібобулочної продукції, яке отримало ISO 9001 у Західній Україні, повідомляє прес-служба корпорації «ЕкоЛан».

«Міжнародний стандарт ставить вимоги до системи управління, а не до самої якості продукції, – пояснює провідний фахівець з якості та сертифікації корпорації “ЕкоЛан” Любов Глуховецька. – І якщо система управління працює, то саме вона забезпечує стабільну якість продукції. Адже управління – це насамперед налагоджений зв ’язок і з потенційним покупцем, урахування його вимог, аналіз даних для створення продукції. Одне слово, постійний зв ’язок і спілкування із споживачем, який стимулює до вдосконалення системи управління і руху вперед».

Сертифікат на систему управління якістю ISO 9001 видають на п’ять років. Щороку компетентна комісія Національного органу з сертифікації систем якості Укрметртестстандарт з Києва перевіряє дієвість функціонування цієї системи і визначає її актуальність для підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *