ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії створили оперативний штаб святкування 750-річчя Львова

|

Для безпечного проведення святкування 750-річчя виконавчі органи міської ради та комунальні підприємства працюватимуть у підвищеній готовності, як передає відділ зв’язків з громадськістю міської ради, розпорядження “Про підвищення готовності виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств щодо проведення заходів зі святкування 750-річчя м. Львова” підписав міський голова Андрій Садовий.

На період святкування створено оперативний штаб, керівником якого призначено першого заступника міського голови Миколу Одуху, заступником – начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Петра Гребенюка. До складу оперативного штабу входять: начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець, в. о. начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желіско, начальник управління освіти Надія Оксенчук, начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб, директор ЛКП «Львівсвітло» Євген Бендковський, директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський та інші.

Відповідно до розпорядження міського голови у приміщеннях виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств з 20.00 год. 29 вересня до 24.00 год. 1 жовтня організовано чергування відповідальних осіб. У районних адміністраціях також буде створено оперативні штаби та організовано чергування посадових осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *