ОСТАННІ НОВИНИ

„ЕНЗИМ” спростовує заяву Садового щодо смороду у місті

|

„ЗАТ “ЕНЗИМ” не погоджується з думкою міського голови щодо причин неприємного запаху, якими він вважає виробництво та очисні споруди дріжджового заводу”, – йдеться у поширеній сьогодні офіційний заяві ЗАТ „ЕНЗИМ” з приводу закидів міського голови Андрія Садового щодо смороду очисних споруд на цьому підприємстві.

„Очисні споруди нашого заводу протягом 2006 року працюють ритмічно в плановому режимі, без відхилень від технологічного регламенту. Тому, це не може бути причиною раптової появи специфічних неприємних запахів у місті протягом останніх тижнів”, – прокоментував технічний директор ЗАТ “ЕНЗИМ” Пономарьов Олексій.

Нагадаємо, що пан Садовий сьогодні заявив: „За інформацією, якою ми володіємо сьогодні, все-таки основною причиною неприємного запаху в місті є очисні споруди на „Ензимі”, частина з яких сьогодні вже не працює. Підприємство поверне роботу до старої схеми, і я думаю, що цей запах плавно повинен відійти. Також проблема в тому, що роза вітрів була не на користь центральної частини Львова.

Я думаю, що ситуація на „Ензимі” буде виправлена. Я хочу в це вірити. Бо зупиняти виробництво не можемо, адже там працює багато людей.

З каналізацією проблем нема. Просто підприємство попробувало поставити нове обладнання, яке мало виробляти біогаз, з якого робитимуть додаткову енергію. Сама технологія є цікавою, але, на жаль, вона не до кінця була готова до експлуатації. Тому місто почало відчувати цей не дуже приємний запах. Зараз ця технологія зупинена, я думаю, що за день-два все це розсіється.

Люди хотіли зробити якнайкраще, а вийшло, як вийшло. Ось така ситуація”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *